tirsdag den 4. juni 2013

Besøg i scrapbutikker


I dag kom så dagen hvor vi på vores ferie til København skulle besøge Love2scrap og scrapfactory - lad os sige det sådan "man fik sig en på opdageren" og "lidt" kom der også med hjem 😜 nu er der bare pokkers langt hjem til BigShot'en og alt det andet! Men pyt vejret er fantastisk så det skal nydes også skal det andet nok komme i brug og blive omsat. 

2 kommentarer:

  1. Hej Pia

    Mange tak for dit besøg på bloggen og velkommen til den bedste (og dyreste) hobby. Det er trælst at der ikke rigtig er nogle scrapbutikker i Hjørring mere. Det er nu noget andet at have tingene i hænderne. Dine nyeste indkøb ser spændende ud og jeg glæder mig til at se hvad du får lavet.
    Hilsen Helle

    SvarSlet
  2. Hej Pia.
    Tak for dit besøg og din søde kommentar hos mig. Jeg har kigget lidt rundt på din blog, og kan se, at du er kommet godt i gang med både at scrappe og shoppe....Det ser bare så fint ud.
    Du skriver at du gerne køber min begyndermappe....Men jeg laver KUN det eksemplar jeg har vist på bloggen, og det var en gave.
    Jeg har en anden ide til dig: Kig på Scrapsisters.dk. Hvis du ikke er medlem af det forum endnu, så meld dig. Det er gratis, og vi er mange piger/damer der står i kø for at hjælpe nye i gang. Vi er meget sociale og hjælper gerne hinanden - og nye. Desuden kan man få kontakt med andre scrappere i nærheden af hvor man bor, og mødes - hvis det er det, man vil.
    Man finder også ud af hvor der er div. arrangementer hvos man mødes om denne dejlige hobby.
    Scrapsisters har et nybegynderkursus til 249,- kr. Se link i mit indlæg den 12. juni. Det siges at være rigtig godt, men jeg kender det ikke selv.
    HVIS du er i tvivl om noget, så spørg bare på min blog igen. Så hjælper jeg dig gerne videre...
    Hilsen fra Annette. Kaldet aka på Scrapsisters.

    SvarSlet