søndag den 15. september 2013

Kort og Scrap i Ålborg :)

Så fik jeg sammen med min svigerdatter, hendes søster og mor prøvet at deltage i en scrap dag... Uha det var hyggeligt. 
Hvad skulle forventningerne være til sådan en dag, hvad skulle medbringes, hvad skulle der laves?
..... Så bilen godt pakket og mod Ålborg - og her vrimlede det med masser af kvinder, følte os måske lidt ved siden af, her kom vi med æsker og tasker fra Søstrene Grene :) mens andre kom med den ene fine taske efter den anden i flot design, men pyt man følte sig velkommen alligevel.
Der var 4 gode pladser reserveret til os, så her var det bare at pakke ud, og havde man nu husket det hele? :) hvis ikke, var der råd for dette.... 2 skønne butikker var til stede. Så intet problem bare man havde husket Dankortet :) 

Der blev kigget, der blev beundret, og ja der blev handler ind - nye ideer var fundet, nye teknikker blev vist - også var det bare at gå igang :) 

Fik lavet lidt af de traditionelle kort - men har en masse nye ideer som skal afprøves.... Det var en lang dag havde ikke drømt om jeg kunne klare det hele,  men det gik, det koster så bare lidt her de næste dage, men det var det værd.

Nu er der kun tilbage at få pakket ud, få alt på plads, så det er klar til nye udfordringer, når kroppen er klar igen. Tak for en skøn dag i Ålborg - skal helt klart prøve igen :) 4 kommentarer:

 1. Ja, tak for en rigtig hyggelig og dejlig scrap-dag!
  Håber du er ved at være ovenpå igen..
  Jeg glæder mig også allerede meget til næste gang :D

  - Og dine kort er altså virkelig blevet flotte!

  SvarSlet
 2. Virkelig flotte kort du laver - og hvor er verden lille ik :-) Super dejligt jeg fik linket til din blog og kan følge med i alt det flotte du laver :-)

  Jeg var også i Aalborg i lørdags og ja en super hyggelig dag :-) Scrapper.dk plejer også holde i Frederikshavn i januar eller februar, og så plejer jeg også satse på Ejsing - en skøn dag igen som i Ålborg :-)

  SvarSlet
 3. Flotte flotte kort, dejligt med nogle nye ideer, især hjerte kortene :o)

  SvarSlet